Ximo Puig Descarta Discussió sobre la seua Continuïtat en el PSPV-PSOE i Aborda la Política Valenciana

El secretario general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, a su llegada a la comparecencia ante los medios de comunicación para hacer una declaración sobre la actualidad política. EFE/Miguel Ángel Polo

Ximo Puig, secretari general del PSPV-PSOE, ha restat importància a les especulacions sobre la seua continuïtat al capdavant del partit, assegurant que «no està en el nostre radar esta situació». Estes declaracions van sorgir durant una roda de premsa en la seu del partit a València, on Puig ha analitzat la situació política actual de la Comunitat Valenciana i ha expressat la seua condemna al setge que estan patint les delegacions socialistes en resposta a l’acord d’investidura de Pedro Sánchez.

En ser qüestionat sobre la seua absència en els debats de Les Corts i la compatibilitat dels seus rols com a diputat autonòmic i senador, Puig ha aclarit que des de la formació del grup parlamentari es va acordar que Rebeca Torró lideraria la direcció de l’oposició. Puig ha explicat la seua presència esporàdica en el ple de Les Corts, justificant la seua pròxima absència a causa de l’obertura de les Corts Generals.

Puig ha subratllat que el grup parlamentari del PSPV-PSOE està fent un treball eficaç malgrat els desafiaments que comporta la transició del Govern a l’oposició, reconeixent que són mesos de readaptació i adaptació als nous rols i responsabilitats. Va concloure destacant la importància de balancejar les presències i absències en este període de canvi.

Compartir en redes sociales