Connectant Generacions: El Programa Intergeneracional de Riba-Roja

En el seu compromís amb la inclusió social i el benestar dels seus ciutadans, l’Ajuntament de Riba-Roja ha posat en marxa el programa intergeneracional. Aquesta iniciativa fomenta la interacció positiva entre diferents generacions, enriquint així la vida de tots els participants.

Dissenyat pel consistori a través de l’àrea d’Acció Social i Polítiques Inclusives, el programa té com a objectiu principal promoure la interacció entre generacions diferents, però sense vincles familiars, amb el propòsit de crear un entorn en el qual tots els participants puguin créixer i aprendre mútuament.

Les activitats dins d’aquest programa abasten una àmplia gamma d’interessos i habilitats, des de tallers artístics fins a caminades compartides, sempre buscant enfortir els llaços intergeneracionals i promoure l’aprenentatge i l’enteniment mutu.

Aquest compromís amb la diversitat d’activitats continua durant tot l’any. Des de tallers de cometes i adorns florals durant la Pasqua, fins a tallers sobre educació socioambiental i memòria per a persones majors a l’abril, així com activitats lúdiques tradicionals per a persones majors i joves amb diversitat funcional al maig.

El retorn de l’activitat “Anem a caminar” al maig, una sèrie de caminades intergeneracionals entre persones majors i alumnes de secundària, demostra l’esforç continu per promoure la interacció entre generacions.

L’Ajuntament de Riba-Roja reafirma el seu compromís amb la creació d’espais inclusius i solidaris, on la interacció entre generacions enriqueix tant les vides individuals com el teixit social en el seu conjunt. Aquest programa intergeneracional treballa en favor del benestar i la connexió de tots els ciutadans de Riba-vermella.

Tota la informació sobre el programa intergeneracional està disponible a través de l’Oficina d’Acció Social, situada en La Botaia.

Compartir en redes sociales