Pronòstic del temps per a la Comunitat Valenciana: Expectativa de nuvolositat i possibles precipitacions

Aquest dilluns, s’anticipa que el cel de la Comunitat Valenciana present nuvolositat variable o estigui cobert, amb la probabilitat de precipitacions. Aquestes pluges, menys probables cap a les últimes hores del dia, es manifestaran en forma de ruixats, amb la possibilitat que en zones interiors de València i Alacant siguin localment intensos durant la tarda.

Quant a les temperatures, es preveu un lleu descens en el terç sud de la regió, mentre que en la resta es mantindran estables o experimentaran un lleuger ascens. Les temperatures màximes registraran un descens, especialment en el sud.

El vent serà predominant fluix i variable, amb moments de vent del nord-est de lleugera intensitat en el litoral de la meitat nord, especialment cap a la tarda.

Per al dimarts, s’espera un predomini de cel nuvolós, amb la possibilitat de ruixats, ocasionalment acompanyats de tempesta, a l’interior de Castelló a la tarda. Aquests fenòmens no es descarten en altres zones de la regió. Les temperatures mínimes es mantindran estables, mentre que les màximes tendiran a augmentar. El vent serà majorment fluix de component oest, amb increments ocasionals d’intensitat en la meitat sud durant la tarda, i amb intervals de vent moderat del sud-est en el litoral.

Quant a les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les capitals de província, es destaquen les següents:

  • Castelló: Mínima de 13,8 graus i màxima de 21 graus.
  • València: Mínima de 15,3 graus i màxima de 20,6 graus.
  • Alacant: Mínima de 12,8 graus i màxima de 18,3 graus.
Compartir en redes sociales