President de la Generalitat s’Enfronta a Preguntes Clau en el Ple de Les Corts Valencianes

Aquesta setmana, el president de la Generalitat, Carlos Mazón, s’enfrontarà a preguntes crucials dels grups parlamentaris en el ple de Les Corts Valencianes. Les qüestions abordaran diversos aspectes de la seva gestió, la situació política de la Comunitat Valenciana i el pla per a reduir la burocràcia en l’Administració autonòmica.

La sessió parlamentària de control donarà inici el dijous a les 10 hores amb la pregunta del síndic del grup socialista, José Muñoz, qui indagarà sobre l’avaluació del president respecte a la situació política de la Comunitat Valenciana.

A continuació, el síndic de Compromís, Joan Baldoví, interrogarà al president sobre si considera que la seva gestió en aquest primer ple de maig està contribuint a millorar el present i el futur dels valencians i valencianes.

La sessió conclourà amb la pregunta del síndic de Vox, José María Llanos, qui sol·licitarà al president que exposi com el Pla Simplifica, presentat aquest dilluns i dirigit a reduir la burocràcia, impactarà en l’economia de la Comunitat Valenciana.

Compartir en redes sociales