Ximo Puig Apuesta per un Lideratge Consensuat i Fort en el PSPV-PSOE per a les Eleccions de 2027

En el marc del procés intern de renovació del PSPV-PSOE, Ximo Puig, secretari general del partit, ha expressat la seva preferència per un lideratge que generi consens i estigui recolzat per un «equip potent», amb l’objectiu de garantir la victòria en les eleccions de 2027 i contribuir a la millora de la societat valenciana. Puig ha compartit aquestes reflexions en la convenció del PSOE celebrada aquest cap de setmana a la Corunya, esdeveniment al qual han assistit nombrosos membres del partit socialista valencià.

Puig ha destacat la naturalesa democràtica del PSPV, assenyalant que ha demostrat històricament el seu compromís amb la democràcia interna, especialment a través de les primàries obertes i la participació activa dels militants. Segons ell, l’essencial és que el partit entengui la seva «gran responsabilitat» d’oferir una alternativa política sòlida i efectiva en la Comunitat Valenciana, especialment enfront del que ell considera el govern més reaccionari en la història de l’autogovern de la regió.

El líder socialista ha emfatitzat la necessitat que el PSPV-PSOE continuï sent un partit «obert, valencianista, socialdemòcrata», i que busqui contínuament les millors respostes per als ciutadans, en línia amb els valors i la missió històrica del partit.

Respecte a la selecció de la pròxima persona al capdavant del PSPV-PSOE, Puig ha manifestat la seva confiança que els militants prendran la decisió final. Subratlla el seu desig que els membres del partit mantinguin la perspectiva del que és veritablement important: representar adequadament a la societat valenciana i determinar quin candidat pot generar més consens i liderar un equip robust, amb la finalitat d’assegurar una victòria en les pròximes eleccions de 2027 i continuar treballant pel benestar i progrés de la societat valenciana.

Compartir en redes sociales