Treballadors de Ford València inicien recorregut benèfic de 2.000 km cap a Colònia

Imagen cedida por Ford España.

Hui ha donat principi un emotiu repte benèfic protagonitzat per dos empleats de la companyia Ford València. Fran Lozano i Álvaro Tarazón van emprendre una travessia de 2.000 quilòmetres que hauran de completar en deu dies fins a arribar a la factoria alemanya de Ford situada en Colònia.

L’objectiu d’aquesta valenta iniciativa és unir totes dues plantes automobilístiques alhora que criden l’atenció i recapten fons per a dues causes benèfiques de gran importància: la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia i la iniciativa ‘1 km 1 vida’ a benefici de la Fundació Vicente Ferrer.

Per a dur a terme aquest repte solidari, tots dos ciclistes comptaran amb un Ford Mustang Mach-E, permetent que mentre un d’ells pedala en la bicicleta, el seu company l’acompanye en el vehicle. L’empresa ha destacat que aquesta prova servirà d’exemple per a demostrar com és possible recórrer grans distàncies a bord d’un vehicle 100% elèctric.

Fran Lozano ha compartit la seua estratègia per a garantir l’èxit i la mobilitat ininterrompuda del vehicle elèctric, esmentant que la clau està en l’anticipació i planificació de les rutes, assegurant-se de comptar amb hotels que disposen d’estacions de recàrrega per al vehicle.

El projecte va sorgir arran de la participació de Fran Lozano en l»Anantapur Ultramarathon’, una prova esportiva-solidària de la Fundació Vicente Ferrer a l’Índia, on Álvaro Tarazón li seguia atentament a través de les xarxes socials. Va ser en la planta de producció a València on Álvaro va proposar la idea de realitzar un repte similar.

L’objectiu solidari de tots dos ciclistes és recaptar fons i destinar-los equitativament a totes dues fundacions. Malgrat els desafiaments i moments durs que enfrontaran durant el viatge, confien que la perseverança i l’esperit solidari de Fran els permetran aconseguir la seua meta.

El comunicat de la companyia automobilística destaca que les rutes es tornaran més difícils en els pròxims cinc dies, arribant al punt més exigent amb un ascens acumulat de 2.000 metres.

Álvaro Tarazón va expressar el seu desig que aquesta iniciativa servisca per a unir a totes les plantes de Ford al voltant del món en accions similars, demostrant el poder de la solidaritat i l’ajuda als qui més el necessiten.

Per a aquells que desitgen donar suport a aquestes nobles causes, es poden realitzar donacions a través de migradodearena.org, o adquirir la roba esportiva del repte que destinarà part dels seus ingressos com a donatiu a HEMON Cycling Company.

Compartir en redes sociales