Riba-roja prorroga el Punt LABORA per quatre anys

L’Ajuntament de Riba-roja ha prorrogat, per un període de quatre anys, l’acord subscrit amb Labora, Servei Valencià d’Ocupació i Formació, per a la posada en marxa del servei Punt LABORA que està allotjat en l’Agència de Desenvolupament Local, per a la prestació de serveis d’intermediació laboral.

El passat 12 de setembre de 2019 LABORA i l’Ajuntament de Riba-roja van signar un acord de col·laboració per a la prestació conjunta de serveis d’intermediació laboral mitjançant la implantació del servei Punt LABORA amb l’objectiu que els ciutadans tinguen accés a Internet i puguen optar als serveis que s’ofereixen des de Labora-Servei Valencià d’Ocupació i Formació a través del Portal d’Ocupació.

Aquesta pròrroga té com a objectiu garantir que aquest punt puga continuar proporcionant serveis d’intermediació laboral. D’aquesta manera, aquest servei poden prestar-se íntegrament i des d’un lloc físic més pròxim als usuaris.

Es tracta d’una eina que proporciona LABORA, per a facilitar i agilitzar una sèrie de tràmits que habitualment es realitzen de manera presencial com sol·licitar cita per a orientació, actualització del currículum, sol·licitar cursos o ofertes d’ocupació, entre altres.

L’alcalde de la localitat, Robert Raga, destaca que “aquest servei serveix com un pont entre aquells que necessiten ocupació i les oportunitats d’ocupació presents. Això ajuda a tancar la bretxa d’ocupació i fa possible que augmenten les oportunitats dels nostres ciutadans de poder optar a un lloc de treball que coincidisca amb les seues habilitats i necessitats”.

Compartir en redes sociales