Riba-Roja de Túria Impulsa Millores en Mobilitat amb la Nova Ronda CV336 i l’Ampliació de la CV370

L’alcalde de Riba-Roja, Robert Raga, ha anunciat l’inici de l’estudi per a la construcció de la nova Ronda CV336, un projecte destinat a millorar la mobilitat i seguretat en el municipi. Aquesta nova via connectarà l’entrada de Riba-vermella per la CV370, procedent de Manises, amb la rotonda del nord que dona accés a municipis veïns com L’Eliana, Sant Antoni de Benágeber i La Pobla de Vallbona. La iniciativa cerca desviar el trànsit actual, que supera els 5.000 vehicles diaris, reduir les congestions en hores punta i millorar l’accés als centres educatius pròxims.

L’anunci es produeix després d’una reunió amb la diputada provincial de l’àrea de Carreteres, Remi Mazzolari, qualificada per Raga com «molt positiva i fructífera». Durant la trobada, també es va confirmar el començament de les obres de la CV370, que faciliten l’accés al bypass de Manises, per a el mes vinent de febrer. Aquest projecte, que Raga considera una «aposta personal de molts anys», té com a objectiu disminuir la sinistralitat i les retencions en aquesta via que registra més de 25.000 vehicles diaris entre Manises i Riba-Roja.

La col·laboració entre la Diputació i l’Ajuntament, que es remunta a 2016, donarà pas a l’última fase d’aquest projecte al febrer, amb una durada estimada de prop de 15 mesos. L’alcalde ha emfatitzat l’impacte «transformador» d’aquestes iniciatives, dissenyades per a adaptar-se a les noves realitats del municipi i oferir una xarxa de trànsit més eficient i sostenible.

Compartir en redes sociales