Riba-roja de Túria Celebra el ‘Dia de la Policia Local’ amb 54 Reconeixements a Agents i Cossos de Seguretat

Aquest cap de setmana, l’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha celebrat la seva setena edició del ‘Dia de la Policia Local’, un esdeveniment en el qual es van lliurar cinquanta-quatre reconeixements a agents de la policia local i altres cossos de seguretat pels seus serveis i actuacions excepcionals realitzades al llarg de 2023.

L’acte va tenir lloc en un municipi que ara compta amb el major nombre d’efectius d’agents locals en la seva història, sumant un total de 67 places. Aquest augment converteix a Riba-vermella en un dels municipis amb més agents per habitant en tota la Comunitat Valenciana, tal com va assenyalar l’alcalde Robert Raga, destacant l’eficiència en la cobertura de seguretat per als 25 mil habitants de les seves urbanitzacions i nucli urbà.

Durant l’esdeveniment, l’alcalde Raga va reafirmar el compromís del seu govern local a continuar proveint recursos, unitats i millores laborals als agents locals. En els últims anys, la policia local ha experimentat una renovació en la seva flota de vehicles, un augment en la formació i especialització, millores salarials i la incorporació de noves tecnologies com el centre de videocontrol i la unitat de drons.

Raga va felicitar a tots els condecorats i va elogiar la labor de la Guàrdia Civil, destacant el seu treball professional i impecable col·laboració amb la policia local. També va estendre el seu reconeixement a civils i membres de Protecció Civil, així com al cos de bombers, pel seu inestimable suport en Riba-vermella.

En l’acte, que va comptar amb la presència de gairebé mig miler de persones, entre ells la Corporació municipal i representants de diverses associacions i unitats de seguretat, la regidora d’Emergències i Seguretat, Raquel Pamblanco, va descriure a la policia local de Riba-vermella com un equip “professional, pròxim i igualitari”, altament especialitzat i implicat amb la comunitat.

El cap de la policia local, Fernando Tejera, va presentar les xifres d’intervencions de l’any, destacant 567 actuacions sanitàries i assistencials, 830 serveis de proximitat, 244 inspeccions en establiments, 43 actuacions per la unitat de Violència de Gènere i 3.000 accions diàries de regulació de trànsit o sortides escolars. Durant l’esdeveniment, es va atorgar la Creu Blava a la unitat canina de Riba-vermella i a Buda, un gos guardonat en el subcampionat d’Europa en la IX edició dels Jocs de Policies i Bombers, celebrats a Torrevella el passat octubre.

 

Compartir en redes sociales