Riba-roja celebra aquest cap de setmana la VI edició de la Fira d’Associacions

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria, a través de l’àrea de Transparència, Govern Obert i Participació Ciutadana, celebra aquest cap de setmana la gran festa de l’associacionisme.

La Fira de les Associacions arriba a la seua sisena edició, consolidant aquest esdeveniment com un dels esdeveniments anuals més concorreguts del municipi. Una magnífica oportunitat perquè la ciutadania conega de primera mà el treball que realitzen associacions, clubs i entitats locals durant tot l’any.

En aquesta edició, la Fira comptarà amb un ampli programa d’activitats que arrancaran el dissabte 3 de juny a les 18.00 hores amb una Ribatukada i una exhibició de Jota Valenciana organitzada per l’Associació Cultural del Carrer i del Corral. Hi haurà balls, espectacles de dansa, actuacions teatrals i una ‘Torrà de Germanor’ per a tots els participants, a càrrec de Fadrins’23. La jornada inaugural conclourà amb un espectacle musical de la mà de Tallarina On Tour.

El diumenge 4 de juny, les activitats començaran a les 10.30 hores amb una exhibició i competició de la unitat canina de la Policia Local amb la col·laboració dels Bombers i la Unitat Militar. Durant la vesprada hi haurà activitats per als més xicotets i classes dirigides. La Fira arribarà a la seua fi a les 21.00 hores amb una actuació del grup ‘Bones Intencions’ de l’associació Riba-rock.

L’Ajuntament pretén que la Fira servisca com un espai de visibilització i reconeixement de l’acció voluntària i connexa del municipi. Els participants no sols tindran l’oportunitat de mostrar els seus projectes i iniciatives en els diferents àmbits social, cultural i esportiu durant dos dies, sinó també d’animar als visitants a participar en diferents esdeveniments i captar nous associats.

En aquesta ocasió, la VI Fira de les Associacions compta amb 115 casetes instal·lades pertanyents a 63 associacions, clubs i entitats locals que se situaran a l’esplanada del CIJ on hi haurà una zona especial en la qual l’Associació de Bunyoleres repartirà orxata i fartons gratuïts.

Durant dos dies, el lloc de trobada es transformarà en un escenari vibrant i ple de diversió per a tots els públics. Els assistents podran gaudir d’una àmplia varietat de propostes, com a carreres de correcorredors, castells unflables, degustació de productes típics i jocs ODS, entre altres activitats dirigides especialment als més xicotets.

L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha recalcat “la Fira d’Associacions serà un any més un punt de trobada del nostre teixit social, al mateix temps que un reconeixement a la labor desinteressada, solidaritat i compromís de totes les persones que formen l’associacionisme en Riba-roja i que defineixen el que som com a poble’.

Compartir en redes sociales