Recerca en Sanitat: Repartiment de Màscares i Existència de Material Caducat

El conseller de Sanitat, Marcià Gómez, ha anunciat aquest dimarts que el seu departament durà a terme una recerca sobre diverses informacions preocupants, entre elles el repartiment de màscares prohibides per a ús mèdic durant la pandèmia, així com altres qüestions, com la presència de caixes acumulades en Fira València des del període de la covid, ara baix escrutini per a determinar el seu estat de caducitat.

Gómez va respondre a preguntes dels mitjans després de la publicació d’un reportatge local que assenyala que, durant la pandèmia, es van distribuir en els centres de salut màscares no aptes per a ús mèdic.

«Investigarem per a esclarir el succeït i que els valencians coneguin tota la veritat», va afirmar el conseller, qui va admetre haver-se assabentat del repartiment de màscares per la premsa, agregant que tenen constància d’altres situacions similars.

«No busquin més enllà del que hi ha, volem saber què va succeir amb això sense més i explicar-ho», va emfatitzar Gómez. A més, va esmentar l’existència de caixes emmagatzemades en Fira València, la situació de caducitat de la qual estan indagant.

L’objectiu, segons el conseller, és esclarir els fets perquè els cinc milions de valencians coneguin tota la veritat sobre l’esdevingut durant la pandèmia.

Compartir en redes sociales