Quatre persones ferides en dos accidents de trànsit a Manises i a Paterna

Quatre persones han resultat ferides en les últimes hores en dos accidents de trànsit a la província de València, a causa de la col·lisió d’un taxi i un turisme a Paterna i al xoc de dos turismes a Manises.

El primer dels accidents s’ha produït sobre les 5.30 hores d’aquest dilluns, quan dos homes han resultat ferits en la col·lisió d’un taxi en la carretera V-30, a l’altura del quilòmetre 13, en el terme municipal de Paterna.

Fins al lloc s’han desplaçat una unitat del SAMU i una unitat de SVB que han assistit a un home de 41 anys amb traumatisme cranioencefàlic i a un altre 42 amb esquinç cervical, els qui han sigut traslladats a l’hospital de Manises, segons han informat fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

El segon accident ha tingut lloc sobre les 7 del matí, quan s’ha produït un fort impacte de dos turismes en la carretera CV-370 a Manises, la qual cosa ha obligat a intervindre al personal del Consorci de Bombers de València per a excarcerar a una dona que havia quedat atrapada en el seu cotxe.

La principal dificultat d’aquestes tasques, en les quals han participat bombers de Paterna i Torrent, ha sigut la posició en què havia quedat el vehicle i la seua inestabilitat, segons han informat fonts del Consorci de bombers.

L’equip mèdic del SAMU traslladat al lloc ha assistit a una jove de 22 anys per traumatisme cranioencefàlic, que posteriorment ha sigut evacuada a l’hospital de Manises, segons han informat fonts del CICU.

La persona que viatjava en l’altre turisme, que ja es trobava fora del vehicle quan han arribat els bombers, és un home de 31 anys que presentava fractura de tíbia i que després de ser assistit ha sigut traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova de València en l’ambulància de suport vital bàsic.

Compartir en redes sociales