Programa ‘En Obert’: Riba-Roja Acosta Serveis Municipals a les seves Urbanitzacions

L’Ajuntament de Riba-Roja està duent a terme una nova edició del programa «En Obert», dissenyat per a acostar els serveis municipals a les diverses urbanitzacions dins del municipi. Aquest programa busca facilitar l’accés dels residents a una àmplia gamma de serveis essencials, classificats en cinc blocs fonamentals: serveis socials, seguretat, turisme, medi ambient i cultura.

El programa inclou un total de 38 cites programades fins al mes de juny, abastant totes les zones de les urbanitzacions del municipi. Aquestes cites es duran a terme en els centres socials de les urbanitzacions La Reva, Zona Nord (Entrenaranjos i Montealcedo), Masia de Traver i València la Vella, garantint una cobertura integral i equitativa per a tots els residents.

Entre les iniciatives clau es troba la instal·lació de punts d’informació presencial sobre recursos i prestacions en matèria de Serveis Socials destinats a la ciutadania. Aquests punts d’informació actuen com a espais accessibles on els residents poden obtenir informació detallada sobre els serveis disponibles i rebre assistència personalitzada segons les seves necessitats. Les pròximes dates inclouen: 21 de febrer en Centre Social La Reva, 28 de febrer en CS València la Vella, 6 de març CS Masia de Traver, 13 de març CS Zona Nord. Totes les cites en horari de 16.30 a 19.00 hores.

Una altra de les reunions del programa compta amb la col·laboració del Consorci València Interior per a acostar a la ciutadania el compostatge domèstic com a mètode natural per a reduir la generació de residus orgànics. Les pròximes dates són el 23 de febrer, de 18 a 20 h en el CS Masia de Traver, el 2 de març, d’11 a 13h en el CS La Reva, el 10 de maig, de 18 a 20 h en el CS Zona Nord i el 17 de maig, de 18 a 20h en CS València la Vella.

Quant a les xerrades sobre Seguretat Ciutadana, la Policia Local oferirà informació per a la prevenció de robatoris i incendis en urbanitzacions en les següents dates: 23 de febrer en CS València la Vella, 1 de març en CS Zona Nord, 12 d’abril CS Masia de Traver, 19 d’abril CS La Reva, totes en horari de 18.30 a 20 h.

Les xerrades sobre turisme per a la divulgació en matèria de patrimoni i hostaleria, acompanyades de tallers interactius per als més petits, es duran a terme en les següents dates: 24 de febrer en el CS La Reva, 23 de març CS València La Vella, 20 d’abril CS Masia de Traver, 18 de maig CS Zona Nord. Totes en horari d’11 a 13 hores.

Aquest programa és el resultat de la col·laboració entre l’àrea d’Urbanitzacions i les àrees d’Acció Social, Medi Ambient, Seguretat Ciutadana, Turisme, Cultura, buscant promoure la participació ciutadana en totes les zones de Riba-Roja.

«Aquest projecte representa un compromís ferm per part de l’Ajuntament de Riba-Roja en el seu objectiu de promoure la participació ciutadana i garantir l’accessibilitat als serveis municipals en totes les àrees del municipi, especialment les urbanitzacions. Convidem a tots els residents a participar activament en aquestes xerrades i trobades», assenyala el regidor d’Urbanitzacions, Rafa Gómez.

Per a obtenir més informació sobre dates i horaris específics de les cites programades, tota la informació està disponible en la web de l’Ajuntament i els canals de comunicació oficials.

Compartir en redes sociales