Previsió Meteorològica per al Cap de setmana en la Comunitat Valenciana

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha anunciat que el cap de setmana en la Comunitat Valenciana estarà marcat per un canvi en les temperatures i l’evolució del cel de poc nuvolós a intervals nuvolosos.

El divendres s’espera un cel poc nuvolós amb intervals de núvols alts, a més de boires en punts del litoral i la possibilitat de bancs de boira. Les temperatures màximes experimentaran un ascens i el vent bufarà variable, predominant la component aquest, sent fluix a moderat a Alacant i fluix en la resta de la regió.

Per al dissabte, es pronostiquen intervals nuvolosos, boires en zones costaneres i bancs de boira, amb possibilitat de pols en suspensió en el sud de la Comunitat. S’espera que les temperatures es mantinguin sense canvis significatius o experimentin un lleuger descens. El vent serà fluix i variable al matí, canviant a component aquest a la tarda, moderat a Alacant i fluix en la resta de la regió.

El diumenge es preveuen intervals nuvolosos al matí, incrementant-se la nuvolositat a la tarda, amb possibilitat de pols en suspensió en el sud. S’espera un descens en les temperatures i un vent moderat del nord-est en el litoral d’Alacant, mentre que en la resta de la Comunitat predominarà un vent fluix de component aquest.

Quant a les temperatures registrades en les últimes 24 hores en les tres capitals de província, s’han situat en els següents valors:

Castelló: Màxima de 18,6 graus i mínima de 12 graus.
València: Màxima de 17,2 graus i mínima de 11,1 graus.
Alacant: Màxima de 21,8 graus i mínima de 13,4 graus.

Compartir en redes sociales