Persistent Lluita de Bombers Després del Tràgic Incendi a València: 4 Morts i 19 Desapareguts

Els bombers continuen desplegant esforços aquest divendres per a refredar l’exterior dels dos edificis de València afectats pel devastador incendi que ha cobrat vides i ha deixat nombroses persones desaparegudes e ferides. El balanç provisional reporta 4 morts, 19 persones encara sense localitzar i 14 ferits, dels quals 12 es troben hospitalitzats.

Durant tota la matinada, els serveis d’emergència es van dedicar a extingir les flames en l’edifici del barri de Campanar, on el dijous a dos quarts de sis de la tarda es va deslligar un incendi que ràpidament es va propagar a les seves catorze plantes i va aconseguir un altre edifici contigu.

A pesar que les flames no són visibles en la zona en el matí d’avui, l’àrea roman acordonada i tancada al trànsit. Els bombers, que treballen en relleus, se centren en refredar la part exterior de l’edifici, ja que encara no és possible accedir a l’interior. A més, continuen les labors de cerca a la recerca de possibles víctimes.

A les 7.30 hores, està programada la visita del president de la Generalitat, Carlos Mazón, al Lloc de Comandament Avançat de l’incendi de Campanar. Li acompanyaran l’alcaldessa de València, María José Catalá, i el president de la Diputació de València, Vicent Mompó.

Compartir en redes sociales