Lleuger ascens de temperatures en la Comunitat Valenciana, aconseguint els 36 graus a l’interior de València

GRAFCVA4942. VALENCIA, 27/07/2023.- Una persona se protege de las altas temperaturas con un parasol cuando la Conselleria de Sanidad ha activado este jueves el nivel de riesgo rojo (alto) por calor en los municipios de Jalance y Jarafuel, en la comarca del Valle de Cofrentes-Ayora, en Valencia. EFE/Ana Escobar

L’Agència Estatal de Meteorologia ha pronosticat un lleuger ascens general en les temperatures de la Comunitat Valenciana, sent més acusat a l’interior de la província de València, on es podrien aconseguir els 36 graus. Per a hui s’espera predomini de cel poc nuvolós o buidat, amb intervals de núvols baixos en el litoral nord durant el matí. A la vesprada, es podrien desenvolupar núvols d’evolució diürna a l’interior de Castelló, amb la possibilitat d’algun ruixat aïllat.

Les temperatures mínimes tindran un lleuger descens o, en algunes àrees, es mantindran sense canvis. Quant a les màximes, experimentaran un ascens a la província de València i es mantindran en lleuger ascens o sense canvis en la resta de la regió. Específicament, a Alacant capital s’espera una mínima de 22 graus i una màxima de 31, a Castelló una mínima de 24 i una màxima de 32, i a València una mínima de 23 i una màxima de 31 graus. Amb aquests valors, es preveu que l’interior de València registre temperatures significativament elevades.

Es recomana a la població mantindre’s informada sobre les condicions climàtiques i prendre les precaucions necessàries per a fer front a l’increment de les temperatures, especialment en les àrees de major calor. A més, és fonamental estar atents als avisos i recomanacions de les autoritats per a garantir la seguretat i el benestar durant aquests dies de calor intensa.

Compartir en redes sociales