L’EOI de Riba-roja de Túria Obri les seues Portes en l’IES Pla de Nadal

La tan esperada seu de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Riba-roja de Túria ha donat principi al curs 2023-2024 a les aules de l’IES Pla de Nadal. Després d’anys d’històriques reivindicacions, finalment s’ha convertit en una realitat gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Riba-roja i la Conselleria d’Educació de la Comunitat Valenciana.

Des que la Conselleria d’Educació anunciara al març que Riba-roja s’uniria a la xarxa d’Escoles Oficials d’Idiomes, s’ha treballat incansablement per a fer realitat aquest projecte. Aquest nou capítol en l’educació de la nostra comunitat és un assoliment que beneficiarà als nostres veïns, evitant-los desplaçaments a altres localitats.

La seu de Riba-roja de Túria ofereix classes de valencià i anglés en l’EOI, els dimarts i dijous, en horari de 15.30 a 20.30 hores. En anglés s’imparteixen els nivells A2 i B1, a més d’un grup especialitzat en habilitats orals, amb dues hores de classe setmanals. A l’oferta d’anglés se sumen dos grups de valencià de nivell C1 i B2, també acompanyats per un grup d’habilitats orals. En total, seran 80 persones les que rebran classes en la nova seu. És important destacar que s’espera que els grups d’anglés es completen en finalitzar el període de matriculació i han tingut una gran demanda, quedant sol·licituds en llista d’espera.

Aquest assoliment representa una fita significativa per a Riba-roja de Túria, ja que compleix amb una sol·licitud recolzada per tots els grups polítics al llarg dels anys. L’última moció, aprovada per unanimitat al juny de 2021, reflecteix el compromís del nostre equip de govern i la importància que atorguem a l’educació i l’accessibilitat dels nostres ciutadans a oportunitats d’aprenentatge.

«Des de l’Ajuntament ens sentim molt satisfets i agraïm a totes les entitats involucrades per fer possible que aquesta iniciativa siga una realitat, que beneficiarà a la nostra comunitat i enfortirà el nostre compromís amb l’educació de qualitat», assenyala Robert Raga, alcalde de Riba-roja.

Compartir en redes sociales