La Generalitat Valenciana Reforça el seu Compromís amb el Turisme LGTBIQ+: Estratègies i Esdeveniments Clau en 2024

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha reafirmat el compromís del Consell amb el foment del turisme LGTBIQ+ en la Comunitat Valenciana, una regió que s’enorgulleix de la seva obertura al món. Durant la seva visita a l’expositor de la Comunitat Valenciana en Fitur LGBT+, Mazón va emfatitzar que el turisme LGTBIQ+ no sols representa un segment turístic clau, sinó que també simbolitza valors de solidaritat, transversalitat i diversitat.

Per a enfortir la promoció d’aquest segment, la Generalitat planeja una participació activa en importants esdeveniments turístics nacionals i internacionals, amb la finalitat de consolidar a la Comunitat Valenciana com un destí acollidor i divers. Entre les iniciatives programades per a enguany, es destaca la presència amb carrosses pròpies en les celebracions de l’Orgull a València, Madrid i Alacant. A nivell internacional, la Comunitat tindrà una participació destacada amb un expositor en el Pink Corner de la fira ITB de Berlín i marcarà presència en els esdeveniments de l’Orgull Gai en ciutats com Brussel·les, Colònia, Hamburg i Manchester.

Addicionalment, s’ha organitzat un viatge especial per a agents i mitjans suïssos LGTBIQ+. La Comunitat Valenciana també ressaltarà en aquests esdeveniments la futura celebració dels Gai Games a València en 2026. Pròximament, es llançarà la marca ‘Orgull de Comunitat’, que servirà com a element unificador per a totes les campanyes relacionades amb la diversitat durant aquesta legislatura, buscant promoure la inclusió i el reconeixement de la comunitat LGTBIQ+.

És important destacar que Turisme Comunitat Valenciana és membre de la IGLTA (International Gai and Lesbian Travel Association), la principal organització mundial dedicada al turisme LGBTQ+, oferint així una plataforma significativa per als turistes d’aquest segment.

La proposta LGTBIQ+ de la Comunitat Valenciana s’exhibeix en Fitur amb un estand de 18 metres quadrats, on participen, a més de Turisme Comunitat Valenciana, entitats com Visit València, la Diputació de València, Costa Blanca i Benidorm.

Compartir en redes sociales