La Generalitat Valenciana No Donarà suport al Festival Internacional de la Cançó d’España

La Generalitat Valenciana ha comunicat la seva decisió de no recolzar, ni econòmicament ni institucionalment, el Festival Internacional de la Cançó d’Espanya. La raó principal darrere d’aquesta determinació és la consideració de possibles duplicitats amb altres esdeveniments musicals en la Comunitat Valenciana, com el Benidorm Fest.

Fonts del Consell van indicar que l’administració autonòmica ha realitzat una «gran aposta» per la celebració de festivals musicals a la regió, amb l’objectiu de promocionar i projectar la imatge de la Comunitat Valenciana, recolzant així al sector turístic i contribuint a la desestacionalització. Donada l’alta demanda de sol·licituds per al suport econòmic o institucional d’esdeveniments d’aquest tipus, s’ha produït l’avaluació de diverses propostes, entre elles la del Festival Internacional de la Cançó d’Espanya.

Finalment, la Generalitat ha decidit no brindar suport a aquest festival, argumentant la possibilitat de duplicitat amb altres esdeveniments similars en la Comunitat Valenciana. Cal destacar que el Consell col·labora activament amb associacions de festivals musicals per a impulsar projectes en el marc de la seva estratègia de turisme musical, recolzant iniciatives consolidades.

Davant les informacions divulgades, la Generalitat ha subratllat el seu «total suport i suport» al Benidorm Fest, destacant-ho com un dels principals projectes impulsors de talent a la regió i subratllant la seva contribució a la projecció internacional de la Comunitat Valenciana.

Compartir en redes sociales