La Fira del Vehicle d’Ocasió posa a la venda 1.500 cotxes des de 5.000 euros

Foto: EFE

La Fira del Vehicle Selecció Ocasió, que se celebra aquest cap de setmana en Fira València, posa a la venda des de demà 1.500 cotxes procedents d’una trentena de marques a partir de 5.000 euros.

Segons ha informat l’organització en un comunicat, la quinzena edició d’aquest certamen reunirà oferta de vehicle d’ocasió, *seminuevo, quilòmetre zero i gerència en tota mena de motoritzacions, des de dièsel o gasolina fins als diferents formats d’híbrids i fins i tot 100% elèctric.

Segons dades de l’Associació Nacional de Venedors de Vehicles (Ganvam), difosos amb motiu de la celebració de la Fira del Vehicle Selecció Ocasió, per cada vehicle nou es venen 2,3 usats en la Comunitat Valenciana.

Les dades de la patronal de distribuïdors oficials i independents Ganvam -que en el marc de la Fira del Vehicle Selecció Ocasió organitza demà divendres una jornada professional per a analitzar l’impacte de la recuperació d’estoc en el sector- posen de manifest «l’estabilitat del mercat de segona mà».

En concret, la Comunitat Valenciana -que concentra una quota de mercat de l’11% sobre el total nacional- acumula un volum de 50.520 turismes de segona mà venuts en el primer trimestre, en línia amb les 50.486 unitats registrades en el mateix període de l’any anterior.

En paral·lel a aquesta fira se celebra una trobada europea de cotxes personalitzats ‘Eurocrew’, amb cotxes modificats procedents d’Espanya, Portugal, França, el Regne Unit i Suïssa.

L’edició de ‘Eurocrew’ en Fira València espera reunir més de 5.000 apassionats d’aquesta cultura urbana durant els dos dies habilitats, el dissabte 22 i diumenge 23 d’abril.

Compartir en redes sociales