Jugadores Enith Saló i Alba Redondo Tornen Triomfants a València Després del Mundial Femení

Las jugadoras de la selección española, Enith Salon (d) y Alba Redondo, muestran la medalla de campeonas del mundo conseguida en Sidney a su llegada a la estación Joaquin Sorolla de Valencia. EFE/Miguel Ángel Polo.

Les jugadores Enith Saló i Alba Redondo han tornat a València després de la seua triomfal participació en el Mundial Femení de Futbol, celebrat a Austràlia i Nova Zelanda, on es van proclamar campiones amb la selecció espanyola. La rebuda històrica a Madrid, amb milers d’aficionats als carrers, va ser «una bogeria» i «una alegria» per a les jugadores, que van quedar impressionades per la resposta de l’afició.

El dilluns, les 23 jugadores de la Roja van ser rebudes a Madrid per més de 20,000 persones que es van congregar per a celebrar el seu èxit. «La veritat que no m’ho creia per a res, sabíem que ens estaven secundant, però no érem conscients fins que trepitgem en l’aeroport de Madrid. Quan pugem al bus hi havia milers i milers de persones corrent darrere, era una alegria», va compartir Enith Saló, portera del València.

La levantinista Alba Redondo també va compartir la seua sorpresa: «La celebració va ser una bogeria. Agraïm a tota la gent que va estar. I és que va ser increïble. Mai pensem que el futbol femení anava a moure un país i hui dia l’ha fet i d’ací ja no baixem».

La jugadora del Llevant va expressar el seu orgull per representar al club: «Una de les coses per les quals em sent més orgullosa és de vestir aquesta samarreta i també de pertànyer al Llevant, òbviament, i de deixar-lo en el més alt. Amb les companyes he estat en contacte durant tot el mundial i agraïsc el suport de totes. I bo, a gaudir-ho, que això és culpa d’elles que jo també siga ací».

Enith Saló va compartir la seua emoció i el que significava per a ella l’assoliment: «És una cosa indescriptible. És una cosa que no m’esperava a l’hora de començar, i a més des de xicoteta és una cosa que mai havia vist, solament amb xics, era una cosa que mai imaginava que podia passar amb xiques, i creixes, veus que passa i és com, mare meua».

La portera també va expressar la seua satisfacció per representar al seu club: «És tot un orgull que algú de casa puga aconseguir un títol així de gran, que a vegades no estem tan valorats o alguna cosa així com poden ser altres equips amb un altre ránking, i el que he dit és tot un orgull».

Compartir en redes sociales