Jornades de portes obertes del Conservatori per a futurs estudiants de música

Del 13 al 17 de maig, el Conservatori celebrarà les seves jornades de portes obertes per a aquells interessats en iniciar estudis professionals de música per al curs 2024/2025. Durant aquesta setmana, els participants tindran l’oportunitat de conèixer al professorat del centre, rebre orientació i resoldre els seus dubtes sobre els estudis de música professionals.

Els interessats en accedir a un curs diferent de 1r dels ensenyaments professionals i majors de 12 anys també podran programar una entrevista amb el professor o professora de la seva especialitat durant aquest període. Aquesta entrevista els ajudarà a determinar en quin curs han de realitzar la prova d’accés.

Un cop completat el formulari de sol·licitud, els participants rebran un correu de confirmació i, abans del 8 de maig, se’ls informarà de la data i l’hora de la sessió específica per a la seva especialitat o de la classe amb el professor corresponent.

A més, els participants rebran notificacions a través del correu electrònic proporcionat sobre la convocatòria per a les proves d’accés als ensenyaments professionals del curs 2024.

Compartir en redes sociales