Incendi en nau industrial de Mercadona a Riba-roja de Túria controlat pels bombers

Imagen de la nave afectada por el incendio. EFE/ Eusebio Calatayud

L’incendi que va començar ahir en una nau industrial de Mercadona, situada en el polígon l’Oliveral de Riba-roja de Túria, ha sigut controlat, segons ha confirmat l’empresa. Encara que els bombers continuen treballant en la instal·lació afectada, que forma part d’un bloc logístic, la resta de les naus adjacents estan operatives.

El foc es va originar al voltant de les 19.00 hores en una nau aïllada dedicada a la gestió de productes secs, excloent els productes frescos, dins de les instal·lacions operades per la reconeguda companyia de distribució. Les causes de l’incendi encara s’estan investigant.

Mercadona ha expressat el seu agraïment cap a l’extraordinari treball realitzat pels serveis de bombers i les Forces de Seguretat de l’Estat durant la situació d’emergència. L’empresa destaca que la resta de les naus en l’àrea continuen brindant servei normalment.

A mesura que els bombers continuen la feina de casa en la instal·lació afectada, s’espera que es realitzen avaluacions exhaustives per a determinar els danys causats per l’incendi i establir les causes exactes d’aquest. Mercadona, per part seua, està compromesa amb la recuperació i reconstrucció de la nau afectada per a restaurar la seua plena funcionalitat al més prompte possible.

Compartir en redes sociales