Gimnàstica Rítmica Espanyola Va brillar amb Medalla de Plata en Final de Cinc Cércols

La gimnasta española,Alba Bautista en los campeonatos del mundo de Gimnasia Rítmica que se están celebrando en Valencia.EFE/Archivo

El conjunt espanyol de gimnàstica rítmica ha tornat a fer història en el Campionat Mundial de València en assegurar-se una merescuda medalla de plata en la final de la disciplina de cinc cércols. Després d’haver obtingut la medalla de bronze en la classificació general divendres passat, les talentoses gimnastes espanyoles van continuar la seua ratxa d’èxits en una actuació impressionant.

L’equip, compost per Ana Arnau, Inés Bergua, Mireia Martínez, Patricia Pérez i Salma Solaún, va demostrar la seua destresa i coordinació en una actuació sincronitzada que els va valdre una puntuació de 36.100. Aquesta destacada actuació afig un nou assoliment a l’equip espanyol, que prèviament havia revalidat la medalla de bronze en el concurs complet.

Encara que el conjunt espanyol va estar prop d’aconseguir a la Xina, que es va coronar campiona mundial amb una puntuació de 36.550, van aconseguir assegurar la medalla de plata, superant a Itàlia, que va quedar en tercer lloc amb una puntuació de 35.850.

Sota la direcció d’Alejandra Quereda, subcampiona olímpica, l’equip espanyol va eixir a competir sense pressions i amb la intenció de gaudir cada moment en el tapís valencià. L’audiència espanyola es va entregar per complet, vibrant i embogint amb cada moviment de les gimnastes.

Aquest assoliment no sols és un testament a la dedicació i habilitat de l’equip espanyol, sinó que també assegura la seua presència en els Jocs Olímpics de París 2024. La medalla de bronze obtinguda en el Campionat Mundial de Sofia en 2022 els va assegurar un bitllet directe per a l’esdeveniment esportiu més important del món.

A mesura que l’equip espanyol es prepara per a la final de l’exercici de tres cintes i dues pilotes, continuen inspirant a l’audiència amb la seua gràcia i passió per la gimnàstica rítmica. El seu èxit no sols transcendeix el podi, sinó que també reforça el seu lloc en la història de l’esport i motiva a noves generacions de gimnastes a seguir els seus passos.

Compartir en redes sociales