Fortuna Nadalenca Brilla en la Comunitat Valenciana amb Més de 200 Milions d’Euros en Premis de Loteria

En una espectacular volta de rosca de la fortuna, la Comunitat Valenciana s’ha convertit en protagonista del sorteig extraordinari de loteria de Nadal aquest divendres, en ser agraciada amb un monumental premi de 201.035.000 euros. Aquest cop de sort significa una recuperació del 51,3% del total jugat, que ascendeix a 391,5 milions d’euros.

La petita i encantadora localitat de Biar, situada en el cor d’Alacant, ha estat la més afavorida, rebent un enorme botí de 92,5 milions d’euros del tercer premi, convertint-la en el centre de celebracions i sorpresa.

A l’interior de València, Vilamarxant ha tingut motius de sobres per a festejar, en ser destinatària de 40 dels 66 milions d’euros de la cobejada Grossa. Així mateix, la pròxima localitat d’Alginet ha obtingut una considerable suma de 33 milions d’euros d’un quart premi.

Encara que el segon premi ha tingut una presència més modesta a la regió, ha deixat la seva petjada amb 625.000 euros distribuïts entre Benicàssim, a Castelló, i diverses localitats valencianes com Manises, Xàtiva i La Pobla de Farnals.

La bona sort també ha somrigut en els cinquens premis, amb un total de 5.910.000 euros repartits generosament per tota la Comunitat. Rafelbunyol, a la província de València, ha estat especialment afortunada, embutxacant-se 1,8 milions d’euros.

Aquest sorteig nadalenc ha portat amb si no sols una abundància de premis, sinó també una onada d’alegria i celebració en tota la Comunitat Valenciana, fent d’aquest final d’any una temporada inoblidable, plena d’alegria i bons auguris per als seus afortunats habitants.

Compartir en redes sociales