Èxit de la Primera Fira Animalista d’Olocau

Fa uns dies es va celebrar la Primera Fira Animalista d’Olocau, un esdeveniment que va reunir al Parc de l’Arquet sis associacions de la província amb l’objectiu d’informar, conscienciar i mostrar la tasca de defensa dels animals que duen a terme.

Al llarg del matí, nombroses persones es van acostar als estands d’Animalistas de Olocau, de PRODA (Professionals per a la Defensa Animal), d’Equirrescate, de Gats de Porta (de Torre de Porta Coeli), de Huellas Amigas de Bétera i de PAP – Projecte Animalista, de La Pobla de Vallbona. Allí, van poder conéixer millor les seues iniciatives, les possibilitats de participació i de voluntariat, l’adopció d’animals i també es va poder col·laborar amb elles a través dels llocs de mercat ambulant que s’hi van habilitar per a recaptar fons. Tot això, a més, acompanyat d’una xocolatada que es va oferir als assistents.

En representació de l’Ajuntament, hi va estar present la regidora de Sanitat, Serveis Socials, Igualtat i Dona, Olga Brínquez, qui va poder dialogar amb els membres de les associacions, així com amb representants d’altres entitats que li van manifestar el seu interés a participar en una futura segona edició degut a l’èxit d’organització i d’assistència de l’esdeveniment d’ahir.

Compartir en redes sociales