Estabilitat i Calma: Pronòstic del Temps per al Cap de setmana en la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana es prepara per a gaudir d’un penúltim cap de setmana de febrer amb condicions climàtiques estables i cels majorment buidats, després de les febles pluges del divendres, i temperatures que es mantindran en nivells similars als últims dies, allunyant-se de les característiques hivernals esperades per a esta temporada.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia, el dissabte es caracteritzarà per un cel majorment buidat, amb temperatures mínimes en descens i màximes amb pocs canvis. A l’interior nord de Castelló, s’espera un vent moderat del nord-oest, mentres que en la resta de la regió, el vent serà fluix i variable, prevalent la component oest a l’interior i sud, i sud-est en el litoral.

Per al diumenge, es pronostica un cel poc nuvolós amb intervals de núvols alts. En el litoral d’Alacant, s’anticipa nuvolositat baixa matinal. Les temperatures romandran estables, amb un lleuger descens de les màximes en l’extrem sud i un suau augment a l’interior del terç nord. El vent serà fluix i variable, predominant la component oest.

En referència al divendres, l’Aemet preveu un predomini de cel nuvolós, amb possibles precipitacions disperses que tendiran a remetre a la vesprada. No es descarten boires o boires matinals disperses en zones altes de muntanya a l’interior de la mitat nord. Les temperatures experimentaran un descens, més notable a l’interior, amb pocs canvis en el litoral. El vent bufarà de l’oest, fluix a moderat a l’interior, rolando a nord-oest durant les hores centrals del dia, i en el litoral serà fluix del nord, intensificant-se en les hores centrals del dia.

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província van ser les següents:

Castelló: 17,3 i 12,8 graus
València: 18,5 i 12,2 graus
Alacant: 19,4 i 13,2 graus

Compartir en redes sociales