El València tirarà de “per vida” als socis que van proferir insults racistes a Vinícius en Mestalla

Foto: EFE

El València ha anunciat en un comunicat que expulsarà de Mestalla “per a tota la vida” als seguidors que el diumenge van proferir insults racistes al jugador Vinícius Jr en la trobada que va disputar davant el Reial Madrid.

El club va explicar que la Policia ja ha identificat a un aficionat que va realitzar “gestos racistes” a Vinícius i que “s’està treballant de manera coordinada per a confirmar la identitat d’altres possibles implicats”.

“Des del moment dels fets s’estan analitzant tots els enregistraments disponibles, treballant amb la màxima celeritat per a esclarir el succeït amb la condició d’actuar amb rapidesa i contundència”, apunta l’escrit.

El club ja ha obert un primer “expedient disciplinari” i assegura que “aplicarà la màxima severitat” als abonats que es demostre que van tindre aqueixa conducta racista.

“El club condemna enèrgicament aquest tipus de comportaments, que no tenen cabuda en el futbol i en la societat i que no es corresponen amb els valors del València CF i la seua afició”, assegura el comunicat.

“D’aquesta manera, reafirmem la nostra posició en contra del racisme actuant amb la mateixa contundència que l’any 2019, quan es va expulsar per a tota la vida a un aficionat que va fer gestos i salutacions feixistes als aficionats de l’Arsenal en el partit de la UEFA Europa League”, recorda el club.

Compartir en redes sociales