El València Basket enfrontarà un exigent calendari en la temporada 2023-24 de la Lliga Endesa.

El jugador del Básquet Girona Kameron Taylor (i) se enfrenta a Chris Jones (d), del Valencia Básket, durante el partido de baloncesto correspondiente a la 11ª jornada de la pasada Liga Endesa. EFE/Archivo

L’equip taronja coneixerà el seu destí en una sèrie d’emocionants enfrontaments que posaran a prova la seua competitivitat des de l’inici de la temporada. La jornada inaugural es durà a terme el dissabte 23 de setembre a les 18.00 hores, quan el València Basket reba en la seua llar, la Fonteta, al Bàsquet Girona. Serà un emocionant inici de temporada que els aficionats no voldran perdre’s.

No obstant això, l’equip tindrà un començament desafiador, ja que enfrontarà dos difícils partits de visita en la segona i tercera jornada. Primer, el dimecres 27 de setembre a les 21.00 hores, s’enfrontaran al Lenovo Tenerife en la seua pista i, tres dies després, el dissabte 30 de setembre a les 20.45 hores, es mesuraran a l’Unicaja en un altre enfrontament fora de casa.

El mes d’octubre, els equips gallecs seran els rivals a véncer. En la quarta jornada, el València Basket rebrà al Monbus Obradoiro a la Fonteta el diumenge 8 d’octubre a les 17.00 hores. Posteriorment, el 15 d’octubre, viatjaran per a enfrontar al Riu Breogán a les 17.00 hores.

Per a tancar el mes d’octubre, l’equip taronja s’enfrontarà a dos reptes colossals en el seu propi terreny. El diumenge 22 d’octubre a les 17.00 hores, rebran al Baxi Manresa, i una setmana després, el diumenge 29 d’octubre a les 18.30 hores, es mesuraran al poderós Barça en una emocionant trobada.

La primera volta del València Basket també inclou desafiadors partits en les pistes d’equips de Turkish Airlines EuroLeague. El 19 de novembre a les 18.30 hores, jugaran a Vitòria enfront del Baskonia (jornada 10) i el diumenge 31 de desembre a les 12.30 hores, s’enfrontaran al Reial Madrid a la seua casa (jornada 16).

Posteriorment, l’equip s’aventurarà per primera vegada a Palència el dissabte 25 de novembre a les 18.00 hores (jornada 11), en el que promet ser un altre emocionant enfrontament. Finalment, la primera volta es tancarà a la Fonteta contra el Dreamland Gran Canària el diumenge 7 de gener a les 17.00 hores.

Amb aquest atapeït calendari per davant, el València Basket buscarà demostrar la seua fortalesa i determinació per a aconseguir l’èxit en la Lliga Endesa 2023-24. Els aficionats del bàsquet estaran ansiosos per presenciar aquestes emocionants trobades que sens dubte prometen deixar grans moments d’esport i competició en la pista. Que comence la temporada!

Compartir en redes sociales