El Conseller d’Agricultura Exigeix Protecció per a Transportistes i Agricultors Espanyols a França

José Luis Aguirre, Conseller d’Agricultura, ha condemnat enèrgicament els recents atacs a transportistes i agricultors espanyols a França. Durant una roda de premsa posterior al ple del Consell, Aguirre ha instat el Govern central a demandar al govern francès una «protecció exhaustiva» per als treballadors afectats, assegurant així la seva seguretat i el correcte trasllat de productes agrícoles al seu destí.

Aguirre ha expressat la seva comprensió cap a les preocupacions dels agricultors francesos, reconeixent que comparteixen motivacions similars amb els agricultors espanyols. No obstant això, ha atribuït aquests conflictes al que considera «polítiques fanàtiques» i un «ecologisme radical» provinent de Brussel·les. Segons ell, tant els agricultors francesos com els espanyols es veuen afectats negativament per les polítiques del pacte verd i les agendes globalistes, que segons la seva opinió, estan causant un greu perjudici i asfíxia als agricultors europeus.

El conseller ha emfatitzat la importància de prendre mesures efectives que permetin no sols la protecció dels treballadors, sinó també la lliure circulació i comercialització de productes agrícoles, fonamentals per a l’economia i el manteniment dels agricultors. El seu anomenat a l’acció busca una solució col·laborativa i justa a nivell europeu, que mitigui els efectes adversos de les polítiques actuals sobre el sector agrícola.

Compartir en redes sociales