Desmantellada Xarxa de Falsificació: Guàrdia Civil Incauta 1.000 Peces de roba Valorades en 50.000 euros

Imagen de la operación difundida por la Guardia Civil.

La Guàrdia Civil ha dut a terme una operació de gran envergadura desarticulant una presumpta xarxa dedicada a la falsificació i comercialització il·legal de productes. Set homes estan sent investigats per la seua presumpta implicació en un delicte contra la propietat industrial després que se’ls confiscaren prop de 1.000 peces de roba falsificada en un operatiu realitzat en la carretera N-340, específicament en la localitat de Torreblanca (Castelló).

L’operatiu es va realitzar en col·laboració entre la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló i el Subsector de Trànsit, com a part d’un dispositiu destinat a controlar el transport de mercaderies i viatgers, així com a reforçar la seguretat viària i combatre el tràfic il·legal de substàncies prohibides.

En el transcurs de l’operació, en la N-340 prop de Torreblanca, es va procedir a detindre a tres vehicles que transportaven voluminosos macutos. Després d’una inspecció detallada, els agents van descobrir aproximadament 1.000 peces de roba falsificada de diverses marques de renom. La valoració estimada d’aquestes peces en el mercat ascendeix a al voltant de 50.000 euros.

La falta de justificació legal per part dels ocupants dels vehicles respecte a la procedència de la mercaderia va portar a la Guàrdia Civil a confiscar el material i a iniciar investigacions sobre la presumpta xarxa de falsificació. Els set individus involucrats, amb edats compreses entre els 26 i 50 anys, estan sent investigats per la seua suposada participació en un delicte contra la propietat industrial.

L’operació va ser duta a terme per agents del Subsector de Trànsit de Castelló, en col·laboració amb les patrulles dels Llocs de la Guàrdia Civil d’Oropesa, Benicássim i Torreblanca, segons van informar fonts de l’Institut Armat.

Les diligències corresponents han sigut instruïdes pel Lloc Principal de la Guàrdia Civil d’Oropesa i posteriorment remeses als Jutjats de Castelló. Aquesta acció exemplifica els esforços continus de les forces de seguretat per a combatre la falsificació i protegir la propietat industrial, al mateix temps que subratlla la importància de la col·laboració entre diferents divisions de la Guàrdia Civil en la lluita contra activitats delictives.

Compartir en redes sociales