Condicions Meteorològiques a València: Increment de Nuvolositat i Possibilitat de Precipitacions

El dijous, el cel de la Comunitat Valenciana romandrà majorment buidat, encara que s’espera un augment de la nuvolositat a Castelló a la tarda. En aquesta zona, s’anticipen ratxes molt fortes de vent del nord-oest al final del dia, juntament amb possibles precipitacions febles a l’interior. A més, es preveu un augment de les temperatures màximes a l’interior.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) assenyala que la cota de neu se situarà entre els 900 i 1.100 metres, i les temperatures mínimes es mantindran amb pocs canvis, mentre que les màximes experimentaran un ascens a l’interior i romandran estables en la costa.

Quant al vent, s’espera que bufi de l’oest i nord-oest, sent fluix a moderat. No obstant això, a Castelló, s’intensificarà a nord-oest fort amb ratxes molt fortes al final del dia.

Per al divendres, s’anticipa un predomini de cel buidat, amb descens de les temperatures mínimes en la meitat nord i sense canvis en la resta. Les màximes disminuiran a l’interior i romandran estables en altres zones. Aemet també pronostica gelades febles en punts de l’interior de la meitat nord i vents del nord-oest moderats a forts, amb ratxes molt fortes a Castelló al matí, que giraran a oest i sud-oest a la tarda.

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província van ser les següents:

Castelló: 19,5 i 10,5 graus
València: 20,1 i 9,8 graus
Alacant: 20,4 i 8,2 graus

Compartir en redes sociales