Carlos Mazón Elogia el Discurs del Rei en Defensa de la Constitució i la Democràcia Espanyola

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha expressat la seva admiració pel recent discurs de Nadal del rei, qualificant-lo de «superb». Segons Mazón, el monarca va destacar pel seu ferm defensa de la Constitució de 1978, un pilar fonamental per a Espanya, segons les seves paraules. Mazón va ressaltar la importància de la Carta Magna, advertint que apartar-se d’ella comportaria un afebliment de les fortaleses del país.

En la seva visió, el president Mazón va subratllar que la vigència de la Constitució representa un desafiament clau per a l’avanç social del país. Va ressaltar la rellevància del paper del rei com a custodi de la llei suprema de la nació, emfatitzant que protegir l’esperit del consens aconseguit en 1978 és essencial.

A més, Mazón va remarcar que la defensa de la Constitució és una responsabilitat de tots els ciutadans i de la societat espanyola en el seu conjunt. Va lloar al rei Felip VI per alertar sobre els riscos que enfronta la democràcia i la convivència fora del marc constitucional.

Mazón va concloure emfatitzant la necessitat d’unitat entre els demòcrates per a salvaguardar els assoliments obtinguts fa 45 anys, en un moment en què, segons ell, el règim democràtic espanyol, encara jove però ja consolidat, es veu amenaçat per aquells que busquen fragmentar el país.

Compartir en redes sociales