Carlos Mazón Apuesta per la Unitat i l’Harmonia en la Comunitat Valenciana

En un ambient d’esperança i unitat, el president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha plantejat un futur prometedor per a la Comunitat Valenciana, enfocat a crear un «espai de serenitat». Des de l’històric castell de Santa Bàrbara a Alacant, en el seu primer missatge de cap d’any, Mazón ha ressaltat la necessitat de promoure el diàleg i la cooperació, apartant-se de qualsevol forma de conflicte i desacord.

Amb una visió clara i determinada, el president ha emfatitzat que el context actual requereix de «serenitat i dedicació», així com d’una aproximació generosa i inclusiva. La seva meta per als pròxims anys se centra en un treball constructiu i eficient, que atengui les expectatives de sectors clau com l’agricultura, la indústria, la ciutadania i l’àmbit empresarial.

Mazón ha expressat el seu compromís per a mantenir a la Comunitat Valenciana com el motor agrícola d’Europa, atreure noves inversions empresarials i garantir infraestructures essencials, com el Corredor Mediterrani i l’expansió del Port de València. Ha advocat també per una administració pública simplificada i centrada en l’eficiència, reflectint un enfocament orientat al servei i la facilitació.

Amb la confiança d’aconseguir aquests objectius, Mazón ha manifestat el seu desig que la Comunitat Valenciana es converteixi en un referent d’equilibri, comprensió i seny. Addicionalment, ha reafirmat la postura del Consell d’exigir, amb una mirada d’Estat i sense privilegis, solucions a desafiaments com el dèficit hídric i l’infrafinançament, assegurant igualtat per a tots els ciutadans.

En el seu discurs, Mazón ha dedicat un moment especial per a recordar a les dones víctimes de violència de gènere, reiterant el compromís del Consell a erradicar aquesta xacra i a promoure una Comunitat lliure de violència contra la dona.

Aquest missatge de cap d’any de Carlos Mazón marca una direcció de lideratge basada en la cohesió, la col·laboració i el benestar col·lectiu, traçant un camí cap a un futur més pròsper i harmònic per a la Comunitat Valenciana.

Compartir en redes sociales