Carlos Mazón Anuncia Pròxims Rodatges a la Ciutat de la Llum i Ressalta el seu Impacte en la Indústria Audiovisual

Carlos Mazón, president de la Generalitat, ha expressat la seva expectativa de poder anunciar «en breu» una sèrie de nous rodatges de llargmetratges i sèries en el complex industrial audiovisual Ciutat de la Llum a Alacant. Mazón confia que aquestes instal·lacions es consolidaran com una «gran plataforma pel cinema».

Després d’assistir a una conferència del conseller de Sanitat, Marcià Gómez, organitzada pel Fòrum Alacant, Mazón va comentar sobre la recent adjudicació de la gestió dels platons de Ciutat de la Llum al grup multinacional MBS per un valor de 3,1 milions d’euros i un període de cinc anys. Va manifestar la seva satisfacció en veure com es materialitza «el somni de Berlanga», un projecte que, segons ell, va enfrontar obstacles en el passat.

Mazón va assenyalar que Ciutat de la Llum «comença a gaudir de bona salut» i va anticipar que aviat s’anunciaran nous projectes cinematogràfics, possiblement durant la pròxima Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR). Encara que va preferir mantenir la prudència i no revelar detalls, va assegurar que les novetats són imminents.

El president valencià va destacar el doble desafiament que enfronta el complex: no sols atreure filmacions, sinó també fomentar la competitivitat i el creixement del subsector audiovisual a Alacant. Mazón va emfatitzar la importància que l’activitat cinematogràfica beneficiï a un ampli espectre de professionals locals, des de perruquers i maquilladores fins a creadors de contingut i artesans.

Per a aconseguir aquest objectiu, la Generalitat està enfocada en la formació i especialització dels professionals alacantins, així com en la creació d’una bossa de serveis per a satisfer les demandes dels rodatges, tant de pel·lícules com de sèries, sector en el qual anticipa una creixent demanda. Mazón va concloure destacant el potencial de la indústria cinematogràfica per a impulsar tot un ecosistema cultural i creatiu a la regió.

Compartir en redes sociales