Augment de Temperatures a la Comunitat Valenciana: Onada de calor Colpeja la Regió amb Màximes de 44 Graus

Varias personas se protegen del calor con gorras y abanico. Archivo/EFE/Ana Escobar

En el dia de hui, la regió de la Comunitat Valenciana experimentarà un augment significatiu en les temperatures, sumant-se a l’onada de calor que està afectant gran part del país. Es preveu que el cel romanga majorment buidat o lleugerament ennuvolat, i en algunes àrees, les màximes podrien aconseguir fins als 44 graus Celsius.

Durant el matí, existeix la possibilitat que es presenten calitges, segons els informes proporcionats per l’Agència Estatal de Meteorologia. A més, en les zones costaneres del nord de la Comunitat Valenciana, és probable que es registren intervals de núvols baixos i boires matinals.

Les temperatures aniran en augment en tot el territori valencià, destacant-se especialment en les àrees d’Alacant i València, on s’espera que les màximes siguen especialment notables.

Quant al vent, a Castelló es preveu que siga suau i variable, acompanyat de brises marítimes. A València, el vent bufarà des de l’oest a l’interior i des de l’est en la costa. Per part seua, a Alacant, s’espera que el vent provinga del sud en la costa, mentre que a l’interior serà suau i variable.

Aquesta situació meteorològica requereix l’atenció i precaució dels residents i visitants de la Comunitat Valenciana, els qui haurien de mantindre’s hidratats i evitar l’exposició prolongada al sol durant les hores més caloroses del dia. Les autoritats també recomanen seguir de prop els pronòstics i les indicacions de les autoritats locals per a garantir la seguretat i el benestar de tots enmig d’aquestes condicions climàtiques extremes.

Compartir en redes sociales