Riba-Roja Anuncia Nova Ronda CV336 per a Millorar el Trànsit i la Seguretat Viària

Riba-Roja Anuncia Nova Ronda CV336 per a Millorar el Trànsit i la Seguretat ViàriaL’alcalde de Riba-Roja, Robert Raga, ha anunciat que l’Ajuntament de Riba-roja de Túria començarà l’estudi per a la construcció de la nova Ronda CV336. Aquesta ronda té com a objectiu connectar l’entrada del municipi per la CV370, procedent de Manises, amb la rotonda de la zona nord que dona accés als municipis de l’Eliana, Sant Antoni de Benágeber i La Pobla de Vallbona. La finalitat d’aquesta nova infraestructura és desviar el trànsit actual, que excedeix els 5.000 vehicles diaris, reduir les congestions en hores pico i millorar la seguretat viària, així com facilitar l’accés als centres educatius pròxims.

Aquest anunci es va produir després d’una reunió amb la diputada provincial de l’àrea de Carreteres, Remi Mazzolari, la qual Raga va descriure com «molt positiva i fructífera». Va agrair la «col·laboració continuada que ha de mantenir-se per a oferir un bon servei de carreteres i accessos als nostres veïns i veïnes».

En la mateixa reunió, es va confirmar l’inici de les obres de la CV370 que proporcionen accés al bypass de Manises per a el mes vinent de febrer. Aquestes obres són una «aposta personal de fa molts anys per a reduir la sinistralitat i les retencions», va explicar Raga. El projecte inclou l’ampliació dels carrils de la via coneguda com a ‘Via Parc del Túria’, que registra més de 25.000 vehicles diaris entre Manises i Riba-Roja.

La col·laboració entre la Diputació i l’Ajuntament, que va començar en 2016, donarà inici a l’última fase d’aquest projecte al febrer, amb una durada estimada d’aproximadament 15 mesos. L’alcalde va emfatitzar l’impacte «transformador» dels diferents projectes en marxa per a «adaptar-se a la nova realitat del nostre municipi i oferir més seguretat i una xarxa que canalitzi el trànsit de manera més eficaç i sostenible».

Compartir en redes sociales