Tribut a Vicent Andrés Estellés a Riba-Roja de Túria

Riba-Roja de Túria es va omplir de música i poesia en l’emocionant concert «Estellés als cors. 100 anys». Aquest homenatge al benvolgut poeta Vicent Andrés Estellés, l’any del seu centenari, va comptar amb la participació de diversos cors i grups musicals.

L’Auditori Municipal de Riba-Roja va acollir dissabte passat 13 d’abril, a partir de les 18:30h, el concert en el qual van participar 23 cors de tota la geografia valenciana, amb un total de 500 cantants i la col·laboració del Conservatori Professional Municipal de Dansa de Riba-Roja. La Gala va servir com a presentació del disc de composicions per a cors sobre l’obra de Vicent Andrés Estellés, del músic valencià Andreu Soler.

«Aquest concert es va emmarcar dins del programa de l’Ajuntament de Riba-Roja de Túria per a commemorar els cent anys del naixement del poeta en valencià més llegit de tots els temps i va comptar amb la presència de Carmina Andrés Lorente, filla del poeta. A més, entre altres escriptors, va assistir el poeta Marc Granell, Premi de les Lletres Valencianes 2020», va destacar el regidor de Cultura, José Manuel Vila.

L’esdeveniment va ser una oportunitat única per a celebrar la vida i obra de Vicent Andrés Estellés a través de la música i la poesia. Els cors participants van incloure: El Cor Santíssima Trinidad de València, Societat Coral de Sant Antoni de Benaixeve, Cor de l’Escola Oficial d’Idiomes, Cor de la Corporacio Musical de La Pobla de Vallbona, Pléiades Cor Jove, Coral de l’Associacio Cultural de Picassent «Amics de Cristòfor Aguado», entre altres.

Compartir en redes sociales