Temps Estable en la Comunitat Valenciana

Aquest dijous, la Comunitat Valenciana experimentarà una jornada de temps estable, amb la possible presència de calitja, abans de l’arribada de pluges i tempestes el divendres, marcant l’inici de l’últim cap de setmana de juny.

El cel estarà hui poc nuvolós amb intervals de núvols alts i probabilitat de calitja. Les temperatures pujaran en el terç nord, sense canvis significatius en la resta, excepte un descens de les màximes a l’interior nord d’Alacant. El vent serà fluix a moderat de l’est i nord-est, amb intervals forts en el litoral sud.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), el divendres s’espera cel nuvolós amb probables ruixats i tempestes ocasionals, que podrien ser localment fortes a l’interior de la meitat nord, amb nova probabilitat de calitja.

Les temperatures mínimes pujaran lleugerament o es mantindran sense canvis, mentre que les màximes descendiran lleugerament en el terç nord, baixaran en el litoral d’Alacant i es mantindran estables en la resta. El vent bufarà fluix a moderat de components sud i est en el terç nord i fluix de l’est en la resta.

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut les següents:

  • Castelló: 29,1 i 20,9 graus
  • València: 27,5 i 21,2 graus
  • Alacant: 29,5 i 22,2 graus
Compartir en redes sociales