Servei 24 hores de metre i tramvia des de hui i fins al 20 de març per a facilitar la mobilitat durant les Falles

La Generalitat Valenciana facilitarà la mobilitat durant la celebració dels principals dies de Falles gràcies al servei 24 hores que Metrovalencia oferirà del 15 al 20 de març.

Des del servei ordinari que començarà al matí de hui, 15 de març, i l’extraordinari nocturn que s’iniciarà aquesta mateixa nit amb la plantà, els metres i tramvies realitzaran desplaçaments continuats fins al cap de la cremà, enllaçant amb el servei ordinari del dia 20 de març.

Com a novetat enguany, respecte a dispositius anteriors, s’ha incorporat la nova Línia 10 (Alacant-Natzaret) i que està connectada per un passatge amb l’estació de Bailèn, per la qual circulen els trens de Línia 7 (Torrent Avinguda-Marítim).

Les freqüències variaran en funció del dia, franja horària i destí, per la qual cosa es recomana als usuaris que s’informen del pas dels trens i tramvies en la pàgina web de Metrovalencia, en el telèfon gratuït 900 461 046 o en les pròpies estacions. A més, la comunicació es pot establir a través de les xarxes socials de Facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv), Twitter (@metrovalencia) i l’app oficial.

L’oferta prevista per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) permet garantir la mobilitat entre els diferents punts de la ciutat i l’àrea metropolitana que connecta la xarxa. D’aquesta manera, es millora la freqüència de pas en determinats moments, com les *mascletaes, castells de focs artificials o ofrena, al mateix temps que es prolonga el servei durant les nits d’aqueixos dies.

Del 15 al 19 de març, el servei que s’ofereix part dels horaris d’un dia laborable, encara que el 18 siga dissabte i el 19 diumenge, per la qual cosa hi haurà més unitats a la

Compartir en redes sociales