Robert Raga presenta una llista de candidatura a les municipals

L’alcalde i candidat socialista a les eleccions municipals de Riba-roja, Robert Raga, ha presentat aquest diumenge 26 de febrer la seua proposta de llista per als comicis de maig a la seua executiva local, qui ha recolzat per unanimitat la candidatura amb clar caràcter territorial i renovat.

En aquest sentit, la llista que posteriorment ha sigut ratificada en assemblea local recull deu dones i deu homes procedents de les àrees residencials de la zona nord, central i sud de Riba-roja, a més del nucli urbà, i amb la integració de membres de joventuts i independents “que aportaran els seus coneixements i ganes de millorar el poble” en paraules de Raga qui ha insistit en el “únic objectiu de treballar pels nostres veïns i veïnes”.

En l’àrea nord estan incloses Gallipont, Santa Mónica, Molinet, Parc Montealcedo, Montealcedo, Entrenaranjos, Santa Rosa, Clot de Navarrete i Pla de la Vallesa. En la zona central se situen Masia de Traver, València la Vella, la Carrasquereta, la Llobatera i Pous de Martí. Finalment, la zona sud comprén Residencial la Reva i Masia l’Oliveral.

“Incorporem candidats amb presència en totes les nostres urbanitzacions perquè aquest projecte és per a millorar Riba-roja, i el nostre poble són les 12 urbanitzacions que el componen, el seu nucli urbà i els seus disseminats” ha explicat Raga en una clara defensa del territorialisme i d’un municipi “cohesionat”.

“Estem per a millorar la vida de les persones, millorar els nostres carrers, aconseguir més ocupació i una millor economia en Riba-roja” ha assenyalat amb entusiasme l’alcalde candidat alhora que ha recordat que malgrat haver aconseguit baixar l’atur juvenil en un 57%, “hem de continuar treballant per a consolidar les relacions amb les empreses del polígon i augmentar encara més l’ocupabilitat dels nostres veïns que busquen treball”.

L’alcalde ha posat en valor la serietat del seu projecte i el seu caràcter “positiu”, per a “només centrar-se en el treball que millore les nostres infraestructures i els serveis municipals com el futur centre de salut i el transport municipal gratuït i deixar de costat qualsevol indici de de confrontació amb altres formacions” en al·lusió a la campanya municipal.

Segons fonts del partit, en les pròximes setmanes i previ a l’inici de la campanya es presentarà la llista oficial a la ciutadania dels candidats a regidores i regidors pel PSPV-PSOE de Riba-roja de Túria.

Compartir en redes sociales