Riba-roja manté el nivell 2 en la Xarxa de Destinacions Turístics Intel·ligents de la Comunitat Valenciana

Riba-roja de Túria ha apostat per una estratègia turística basada en la transformació cap a la Destinació Turística Intel·ligent (DTI), per a convertir-se en un destí més sostenible, accessible, intel·ligent, i basat en la governança col·laborativa.

D’aquesta manera, en 2021 es va redactar el Pla de Destinacions Turístiques Intel·ligents que va caldre adaptar durant 2022 a causa de les noves exigències requerides per INVATTUR (Institut Valencià de Tecnologies Turístiques).

Aquesta setmana s’ha donat a conéixer el llistat de nivells en la Xarxa DTI-CV dels municipis adherits a aquesta Xarxa, en la qual Riba-roja es manté en el nivell 2 de la Xarxa DTI-CV.

La Xarxa DTI és un projecte ambiciós i de llarg recorregut, que pretén promoure un nou marc de referència per a consolidar els nivells de desenvolupament i competitivitat del model turístic espanyol actual, al mateix temps que es posen les bases per al qual serà un nou model basat en innovació, coneixement, tecnologia, accessibilitat i governança compartida entre l’administració central, l’autonòmica i la local.

El model de Destinacions Turístiques Intel·ligents promou una metodologia de gestió que impulsa la implementació d’un model de governança transversal capaç de coordinar a tots els agents rellevants del territori, tant públics com privats, alhora que impulsa la transformació digital del destí des de diferents perspectives.

En 2021, Riba-roja va continuar treballant en el seu desenvolupament turístic, impulsant l’elaboració del Pla de Sostenibilitat Turística en Destí, una eina de planificació dirigida a actuar en l’àmbit de la transició ecològica i l’eficiència energètica, la digitalització i la competitivitat.

Compartir en redes sociales