Riba-roja de Túria felicita 11 alumnes de primària, secundària i graus formatius pels seus expedients acadèmics del curs 2021-2022

El ple de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat una felicitació als alumnes de primària, secundària i els cicles formatius dels graus superiors corresponents al curs acadèmic 2021-2022. La proposta de l’equip de govern del PSPV ha collit el vot unànime de la resta de formacions polítiques, el Partit Popular, Ciudadanos, Compromís, l’Esquerra, Podem Riba-roja i Vox.

La iniciativa municipal pretén ser un reconeixement a l’esforç, dedicació i labor desenvolupades pels alumnes dels diversos cicles acadèmics a partir de les seues notes acadèmiques els resultats acadèmics de les quals s’han tingut en compte a l’hora d’obtindre els mateixos. D’aquesta manera, els resultats han sigut publicats pel Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) per a tots aquells alumnes amb un expedient acadèmic d’excel·lència.

Des de l’actual corporació municipal feliciten els alumnes premiats i els animen a continuar en la mateixa línia d’esforç i dedicació com el millor mitjà per a obtindre uns resultats òptims en la seua vida acadèmica i, per tant, en el seu futur laboral. Els alumnes premiats en aquesta iniciativa impulsada pel govern local corresponen als cicles de primària, secundària i els cicles acadèmics superiors en els diversos centres educatius de Riba-roja de Túria.

En concret, els alumnes premiats són en l’Educació Primària són Marina Campos Sánchez i Júlia Navarro Luján del Col·legi d’Educació Infantil i Primària (CEIP) del Camp de Túria; Javier Arrué Picazo i Diego González Ramón del CEIP Cervantes; Naia Manjón Alcacer del CEIP Eres Altes Lara Ferrer Salazar del CEIP Mas d’Escoto; i, finalment, Amelia Gimeno Ordeig del Centre Asunción de Nuestra Señora de Riba-roja de Túria.

En l’Educació Secundària ha resultat premiada Alejandra Gadea Gil del Centre Asunción de Nuestra Señora. Respecte als Cicles Formatius de Grau Superior corresponen a Nuria Guzmán Guardiola, Mari Carmen Orts Arrebola, Raquel Montero Albiach i, finalment, Raquel Guzmán Reyes. El ple trasllada la felicitació a tots els alumnes premiats en aquesta convocatòria, així com a tots els equips docents dels diversos centres educatius de Riba-roja de Túria en els quals han cursat els seus corresponents estudis.​

L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha subratllat “el reconeixement públic que tota la corporació realitza als alumnes del nostre municipi amb el millor expedient acadèmic que certifiquen l’esforç, el treball i la dedicació que al llarg del passat curs acadèmic han dut a terme, perquè només d’aquesta manera es poden aconseguir les metes i objectius que cadascun d’ells es proposa en la seua vida acadèmica i, posteriorment, en la seua faceta laboral”.

Compartir en redes sociales