Riba-roja celebra este cap de setmana la XXI Fira del Comerç

Foto: Ajuntament de Riba-roja

Aquest divendres 5 de maig obri les seues portes la major cita comercial de la província. Més d’un centenar d’expositors locals mostraran la seua àmplia oferta de productes i serveis durant tot el cap de setmana a l’entorn del Centre d’Informació Juvenil en la Fira del Comerç de Riba-roja de Túria.

El certamen arriba a la seua vint-i-una edició amb l’objectiu de promoure el producte i la gastronomia local, al mateix temps que es combinarà amb un extens programa d’activitats dirigides a tots els públics. Durant tot el cap de setmana hi haurà unflables i atraccions infantils; jumping, rocòdrom i llits elàstics, a més de taller de maquillatge, jocs infantils populars i cercavila de dinosaures i populars mascotes.

Enguany i com a al·licient per als comerciants, la celebració de la Fira coincideix amb el Dia de la Mare, una ocasió excepcional per a les vendes durant el tradicional primer diumenge de maig. Els assistents podran trobar tot tipus de productes i serveis; immobiliaris, bancaris, agències de viatges, clíniques de fisioteràpia i estètica.

El divendres 5 a partir de les 19.00 hores, el focus d’atracció serà el Racó del Menjar, un espai destinat a la restauració en el qual huit establiments de la localitat – Bar cafeteria Casa de la Cultura, La Isla, El Rincón de Nacho, Café 57, Café-Pub Cocoa, Sintsis Café i la Terrassa del Bar Maldonado, oferiran les seues especialitats al públic en un ambient distés i amenitzat amb música. La zona estarà amenitzada per la música en directe de l’Orquestra Vértigo i després continuarà el MacroXou DJ fins a les 3:00h.

El dissabte 6 de maig a les 18.00 hores serà la inauguració oficial de la Fira, a càrrec de l’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga i el regidor de Comerç, José Luis Ramos. A les 19.00 hores, el musical infantil ‘La Princesa de Hielo’ farà les delícies dels més xicotets, a les 21.00 hores, el Trio musical Walectric, amb un tribut a la música dels 80, amenitzaran el Racó del Menjar i a les 24:00 hores, l’Orquestra Óxido.

La programació lúdica continuarà el diumenge 7 de maig a partir de les 11 hores. La màgia arribarà de la mà de Sergio Lozano que sorprendrà amb el seu espectacle ‘The Showman’ , a les 12.30 hores i ja a la vesprada, a les 19.30 hores, el Musical infantil “Toys: Una història de joguets”, tancarà el programa d’activitats del cap de setmana.

L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga ha destacat ‘l’excel·lent acolliment del sector comercial en aquesta iniciativa que s’ha consolidat any rere any i que possibilita als establiments donar a conéixer els seus productes, serveis i bon fer, no sols als veïns i veïnes de Riba-roja sinó a totes aquelles persones que venen de fora. Raga ha assenyalat ‘aquesta iniciativa és part de la política de foment del comerç local que duem a terme al llarg de l’any, que es completa amb accions com la Ruta de la Tapa o Menja’t el Mercat, amb un gran èxit d’assistència’

L’horari d’obertura del recinte firal serà el divendres 5 de maig de 19 a 3.00 de la matinada, el dissabte 6 de maig de 18 a 3.00 de la matinada i el diumenge 7 de maig d’11 a 21.30 hores.

Compartir en redes sociales