Metrovalencia, la millor opció per a gaudir tranquil·lament de les Mascletaes i els Castells de Falles

Et preguntes com arribar la Nit del Foc a València? Metrovalencia és una de les millors opcions, ja que durant aquestes Falles ha ampliat el seu servei per a facilitar la mobilitat a totes aquelles persones que vulguen gaudir de les Falles.

Es presten 120 hores de servei continu i ajustat a la programació de les festes en els principals destins de la xarxa.

Enguany és la primera vegada que la Línia 10 (Alacant-Natzaret) té servei ordinari i especial en Falles, atés que es va posar en servei al maig de 2022 i que es converteix en el millor mitjà per a accedir a la zona dels Castells de Focs Artificials i la Nit del Foc.

D’aquesta manera, per a els castells de focs artificials, que enguany es dispararan a la Ciutat de les Arts i de les Ciències, la nova Línia 10 (Alacant-Natzaret) s’erigeix també en la millor opció per a acostar-se i gaudir dels castells com el del dia 18 i 19 de març, en aquesta última jornada, la Nit del Foc.

La Generalitat ha afegit als serveis especials, per segon any els títols de transport SUMA, amb els quals pots viatjar en Metrovalencia, MetroBus, EMT i Renfe-Rodalia amb el mateix preu i una sola targeta i que des del 6 de març s’ha ampliat a tot l’àmbit de rodalia de València i Castelló.

En aquestes Falles l’Abonament Jove Temporal permet viatjar de manera gratuïta en Metrobús, Metrovalencia i EMT als menors de 31 anys i es manté també la reducció del 50% en tots els títols multiviatge per a la resta de persones usuàries.

Es recomana als usuaris que s’informen del pas dels trens i tramvies en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es), en el telèfon gratuït 900 461 046 o en les pròpies estacions. A més, la comunicació es pot establir a través de les xarxes socials de *facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv), twitter (@metrovalencia) i l’app oficial.

Compartir en redes sociales