L’alcalde de Riba-roja es reuneix amb el Comité d’Empresa de l’Hospital de Manises per a tractar la reversió pública

L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha acudit aquest matí a una trobada convocada pel Comité d’Empresa de l’Hospital de Manises en el qual els representants sindicals han instat a pronunciar-se sobre la reversió pública del departament de salut de Manises a alcaldes i alcaldesses socialistes que pertanyen ell.

Per part seua, Robert Raga ha expressat una vegada més el seu compromís i implicació per part del seu equip de govern, per a revertir a gestió pública el departament de salut de Manises quan expire la concessió actual al maig de 2024. “La ciutadania de Riba-roja ha patit les deficiències de la gestió privada tant en el Centre de Salut com a l’Hospital de Manises. Ja que malgrat comptar amb bons professionals, hem patit ràtios desmesurats i inacceptables de fins a 1800 cartilles per metge de família.”

Una situació insostenible que se suma a les reivindicacions i mobilització per part del propi comité per a incrementar la plantilla, millorar la qualitat del servei i equiparar les prestacions sanitàries a altres zones valencianes que pertanyen a hospitals de gestió pública.

“Des de Riba-roja s’ha barallat durant molts anys per la reversió i aquest pròxim 30 d’abril és una oportunitat que no cal deixar escapar i registrar el compromís perquè en 2024 l’àrea de salut de l’Hospital de Manises torne a ser gestió pública.”- ha apuntat l’edil.

A més en el pròxim ple del 8 de maig el PSPV- PSOE de Riba-roja de Túria presentarà una moció en la qual reivindica la recuperació de la gestió de l’Àrea de Salut de Manises, una aposta per a prioritzar la qualitat d’atenció a la ciutadania, el control públic i la transparència dels serveis sanitaris i dels recursos públics.

Pròxims a la data en el qual s’haurà d’anunciar si el departament tornarà a mans públiques, el 30 d’abril, des del comité s’estan duent a terme aquestes reunions amb tots els partits polítics per a expressar el seu malestar quant a la gestió privada del departament de salut i conéixer el posicionament enfront de la reversió publica que demanden.

Compartir en redes sociales