Els hotels valencians facilitaran el vot per correu o cancel·lar la reserva per al 23J

Foto: EFE

La patronal hotelera valenciana ha assegurat que facilitarà el vot per correu als turistes espanyols que tinguen estades reservades el 23 de juliol i posaran «totes les facilitats» perquè qui estiga convocat a una mesa electoral puga cancel·lar la seua reserva o canviar-la de data.

La secretària general de Hosbec, Nuria Montes, ha explicat que aquells clients que en les dates de rebre la documentació vagen a estar en les seues vacances poden facilitar les adreces dels hotels on s’allotgen per a rebre allí la documentació del vot per correu.

«En les recepcions rebran la documentació i s’entregaran al client perquè puga exercir el seu dret al vot», ha assenyalat Montes, que ha recordat que el vot per correu es podrà sol·licitar fins al 13 de juliol i serà del 13 al 16 de juliol quan Correus enviarà la documentació per a poder exercir el dret al vot.

Així mateix, ha afirmat que els hotels pertanyents a Hosbec donaran «totes les facilitats» a aquells clients que estiguen convocats a formar part d’una mesa electoral perquè puguen cancel·lar les seues reserves o canviar-les de data.

L’objectiu, segons Montes, és «fer senzill i còmode per al turista que el procés electoral i les seues vacances es puguen desenvolupar de manera harmònica».

«És la primera vegada que afrontem un procés electoral en plena època de vacances d’estiu i hem de facilitar en tot el possible totes dues qüestions: d’una banda, el compliment del nostre deure ciutadà de votar i participar en el procés l’electoral i per un altre, possibilitar que les vacances i les reserves hoteleres es desenvolupen amb total normalitat», ha apuntat.

Compartir en redes sociales