El pròxim dissabte celebra el Dia Internacional del Museu a Riba-roja

El Dia Internacional del Museu és una oportunitat única per a explorar la riquesa cultural del nostre món i connectar-nos amb la nostra història de formes emocionants i reveladores. Uneix-te als museus de la localitat de Riba-roja de Túria per a celebrar aquest dia tan especial amb una visita guiada el 20 de maig.

Enguany, ens enfoquem en el poder dels museus: la connexió entre la sostenibilitat i el benestar -així com el foment de la inclusió- a més de secundar i conscienciar sobre l’acció climàtica.

Els museus de la localitat ofereixen una experiència única que et permetrà explorar aquesta connexió de manera significativa i profunda. Explora les exposicions permanents i temporals, on trobaràs obres d’art i restes arqueològiques històriques que conten històries emocionants. Aprén sobre les cultures antigues i contemporànies que han donat forma al nostre món, i descobreix com aquestes connexions ens han portat on estem hui.

Dissabte a les 11.00 i a les 12.00 hi haurà visita guiada pel museu visigot MUPLA, el museu del castell MUCA i l’espai d’art contemporani ECA amb l’exposició «Territori humà» de Miquel Navarro.

Compartir en redes sociales