David Ferrer No Descarta que Rafa Nadal Aconseguisca una Medalla Individual

El líder indiscutible de l’equip espanyol, el fenomenal David Ferrer, no descarta la possibilitat que Rafa Nadal puga aconseguir una medalla en la competència individual en els emblemàtics Jocs Olímpics de París. Tots dos astres del tenis representaran a Espanya al costat dels talentosos Carlos Alcaraz, Alejandro Davidovich, Pablo Carreño i Marcel Granollers, sent aquest últim exclusivament en la modalitat de dobles.

Ferrer va revelar l’emocionant preselecció per als Jocs en l’il·lustre RCT Barcelona-1899 i va anunciar que a més de Granollers, qui farà parella amb Carreño o Davidovich, l’altra dupla de dobles estarà conformada pels inigualables Nadal i Alcaraz.

«És una cosa que ens ompli d’entusiasme a tots nosaltres, el fet que tant Rafa com Carlos puguen unir-se a París. A més, es complementen perfectament. Rafa és un jugador formidable de dobles, com ja va demostrar en obtindre la medalla olímpica en Riu (al costat de Marc López), tots som conscients d’això. Per part seua, Carlos té menys experiència en aquesta categoria, però el seu potencial tenístic és tan descomunal que sens dubte ho farà excel·lentment bé», va afirmar emocionat.

Ferrer va explicar que va ser molt fàcil ajuntar a aquesta dupla, ja que tots dos estaven ansiosos per jugar junts i així ho van manifestar. «No sols és una de les millors parelles que podríem tindre a Espanya, sinó que també és una de les millors del món», va concloure amb orgull.

D’altra banda, l’estrateg de la selecció espanyola visualitza oportunitats perquè Nadal, qui als seus 38 anys s’enfrontarà a les seues habitacions Jocs Olímpics, competisca novament per una medalla en la modalitat individual, tal com va succeir a Pequín 2008 quan es va alçar amb la medalla d’or.

«Estic convençut que Rafa arribarà en òptimes condicions a París. El seu principal objectiu són les Olimpíades i no ha patit un desgast excessiu durant l’any degut a la seua lesió, la qual cosa és molt important per a ell ja que arribarà mentalment fresc. Després d’haver mostrat un gran nivell en Roland Garros, confie plenament que ens brinde una gran satisfacció», va concloure David Ferrer.

Compartir en redes sociales