Carlos Mazón Llama a Construir una Europa de Drets Socials i Sanitaris

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha assenyalat aquest diumenge durant un míting a Dénia (Alacant) que el seu partit “vol construir des d’ací una Europa de drets socials i sanitaris”.

Mazón va estar acompanyat pel president provincial del PP Alacant, Toni Pérez, i la presidenta de la gestora del PP de Dénia i portaveu municipal, Pepa Font.

En la seua intervenció, Mazón va criticar a la candidata número u en la llista dels socialistes per a aquestes eleccions, Teresa Ribera, qualificant-la com “la pitjor candidata possible per a la nostra terra” i acusant el president del Govern, Pedro Sánchez, de “riure’s de la Comunitat Valenciana”. Mazón va afirmar que Ribera “ha retallat el Tajo-Segura 26 vegades, no ha enviat el cabal ecològic promés a l’Albufera i està destruint les nostres platges, deixant a la gent sense casa, sense platges i sense propietat privada”.

El líder popular va emfatitzar la importància de les pròximes eleccions, indicant que “ens juguem molt més del que pot semblar. Entenc que a vegades les qüestions europees poden semblar llunyanes per als ciutadans, però no és així. Està en joc la normativa per al nostre medi ambient, les nostres costes, les nostres infraestructures, la nostra agricultura i la nostra pesca. Hem de tindre força a Europa”.

Mazón va insistir en la necessitat de protegir les costes, especialment les de Dénia. “Necessitem el suport d’Europa per a protegir les nostres costes, perquè el govern d’Espanya ens està deixant sense costes, sense el dret a la propietat privada, sense turisme i sense protecció de les nostres platges».

“Posarem en marxa una nova llei de costes en la Comunitat Valenciana i necessitem que tinga l’aval d’Europa, ja que sabem que no l’obtindrem del Govern de Sánchez. Lluitarem i arribarem fins on faça falta. És possible la sostenibilitat i l’equilibri”, va concloure Mazón.

Compartir en redes sociales